SSL errors and getting booted off?

Post problems, suggestions, and site related questions here.

SSL errors and getting booted off?

Postby nicholassagan » April 23rd, 2013, 5:22 am

hey i just had a ton of login errors and needed to reset my password. i have my cookies setup to save the password but ive had to re-login a few times today...wft???

i also have been getting some SSL insecure site warnings....
User avatar
nicholassagan
Jedi Master
Jedi Master
 
Posts: 3022
Joined: March 11th, 2013, 10:24 pm
Location: chicago

Re: SSL errors and getting booted off?

Postby PWLMusic » April 24th, 2013, 3:25 am

I'm getting the 'having to login multiple times' problem again too :(
User avatar
PWLMusic
Jedi Aspirant
Jedi Aspirant
 
Posts: 518
Joined: March 10th, 2013, 10:09 pm

Re: SSL errors and getting booted off?

Postby Del » April 24th, 2013, 6:01 am

Hmmm. I'm not having any problems.
Multi-Verse Models - http://www.mvmodels.biz or find me on Facebook
Producing kits previously sold thru Ravenstar, Novahobbies, Fantastic Plastic, NorthTrek Creations, and more!
User avatar
Del
Jedi Aspirant
Jedi Aspirant
 
Posts: 659
Joined: March 21st, 2013, 12:46 am
Location: Lawton, OK

Re: SSL errors and getting booted off?

Postby Chris » April 26th, 2013, 11:41 am

I have checked that problem.

Please don't login at "https://" we don't have a special SSL certificate.

If you login with "http://" you should not have any problems.

Chris
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former. Albert Einstein
User avatar
Chris
Imperator
Imperator
 
Posts: 405
Joined: March 10th, 2013, 7:16 pm
Location: Pulheim / Germany

Re: SSL errors and getting booted off?

Postby nicholassagan » April 26th, 2013, 5:44 pm

OH! The HTTPS is actually coming from the topic reply notification emails. All the links that are included in those notifications have that prefix...
User avatar
nicholassagan
Jedi Master
Jedi Master
 
Posts: 3022
Joined: March 11th, 2013, 10:24 pm
Location: chicago

Re: SSL errors and getting booted off?

Postby Chris » April 26th, 2013, 6:29 pm

nicholassagan wrote:OH! The HTTPS is actually coming from the topic reply notification emails. All the links that are included in those notifications have that prefix...


ohh, thats not good. I'm looking into that. Thanks for the info.

Chris
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former. Albert Einstein
User avatar
Chris
Imperator
Imperator
 
Posts: 405
Joined: March 10th, 2013, 7:16 pm
Location: Pulheim / Germany


Return to Site Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest