SSL errors and getting booted off?

Post problems, suggestions, and site related questions here.
Post Reply
User avatar
nicholassagan
Jedi Master
Jedi Master
Posts: 3039
Joined: March 11th, 2013, 10:24 pm
Location: chicago
Contact:

SSL errors and getting booted off?

Post by nicholassagan » April 23rd, 2013, 5:22 am

hey i just had a ton of login errors and needed to reset my password. i have my cookies setup to save the password but ive had to re-login a few times today...wft???

i also have been getting some SSL insecure site warnings....

User avatar
PWLMusic
Jedi Aspirant
Jedi Aspirant
Posts: 518
Joined: March 10th, 2013, 10:09 pm

Re: SSL errors and getting booted off?

Post by PWLMusic » April 24th, 2013, 3:25 am

I'm getting the 'having to login multiple times' problem again too :(

User avatar
Del
Jedi Aspirant
Jedi Aspirant
Posts: 728
Joined: March 21st, 2013, 12:46 am
Location: Lawton, OK
Contact:

Re: SSL errors and getting booted off?

Post by Del » April 24th, 2013, 6:01 am

Hmmm. I'm not having any problems.
Multi-Verse Models - http://www.mvmodels.biz or find me on Facebook
Retail sales of kits from Design Anomaly, Kessel Run Kits, NorthTrek Creations, Alternate Paradigms, and more!

User avatar
Chris
Imperator
Imperator
Posts: 445
Joined: March 10th, 2013, 7:16 pm
Location: Pulheim / Germany
Contact:

Re: SSL errors and getting booted off?

Post by Chris » April 26th, 2013, 11:41 am

I have checked that problem.

Please don't login at "https://" we don't have a special SSL certificate.

If you login with "http://" you should not have any problems.

Chris
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. Albert Einstein

User avatar
nicholassagan
Jedi Master
Jedi Master
Posts: 3039
Joined: March 11th, 2013, 10:24 pm
Location: chicago
Contact:

Re: SSL errors and getting booted off?

Post by nicholassagan » April 26th, 2013, 5:44 pm

OH! The HTTPS is actually coming from the topic reply notification emails. All the links that are included in those notifications have that prefix...

User avatar
Chris
Imperator
Imperator
Posts: 445
Joined: March 10th, 2013, 7:16 pm
Location: Pulheim / Germany
Contact:

Re: SSL errors and getting booted off?

Post by Chris » April 26th, 2013, 6:29 pm

nicholassagan wrote:OH! The HTTPS is actually coming from the topic reply notification emails. All the links that are included in those notifications have that prefix...
ohh, thats not good. I'm looking into that. Thanks for the info.

Chris
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. Albert Einstein

Post Reply